0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëVideoVideo deklaratë

Gjykata Kushtetuese duhet të bëjë balanc dhe ta kthejë harmoninë e sistemit juridik

Gjykata Kushtetuese është njëra nga institucionet më e joreformuar  në Republikën e Maqedonisë. Kjo duhet  të vendoset si organ, që do të sigurojë mbrojtje  dhe  do t'i promovojë  të drejtat e njeriut dhe vlerat kushtetuese, përkatësisht do të bëjë balanc dhe do ta kthejë  harmoninë  e sistemit juridik përmes harmonizimit  në kornizat e sistemit  kushtetues.

Back to top button
Close
Close