0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Gjykata e Apelit Shkup i anuloi seancat publike dhe debatet e caktuara për muajin e ardhshëm

Seancat publike dhe debatet  para Gjykatës së Apelit Shkup, të cilat janë caktuar  në periudhën nga 30 marsi deri më 30 prill 2020 anulohen.

Shkup, 29 mars 2020 (MIA) – Seancat publike dhe debatet  para Gjykatës së Apelit Shkup, të cilat janë caktuar  në periudhën nga 30 marsi deri më 30 prill 2020 anulohen.

Siç kumtuan nga Gjykata e Apelit Shkup, palët dhe opinioni  plotësisht do të njoftohen  për ditën e mbajtjes së seancave dhe debateve të anuluara. sa/

Back to top button
Close
Close