0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalShoqëri

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën, Boki 13 shkon në arrest shtëpiak

Gjykata e Apelit Shkup e pranoi ankesën e Bojan Jovanovskit, i dënuar në lëndën "Reket", me çka vendim i Gjykatës së shkallës së parë ndryshon në mënyrë që shfuqizohet masa e arrestit dhe përcaktohet arrest shtëpiak, informuan sot nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

Back to top button
Close
Close