0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Gjykata Civile dhe Penale Shkup do të përforcohen me nga tre gjyqtarë, vendosi Këshilli Gjyqësor

Kandidati për zgjedhje për kryetar të Gjykatës Themelore Vinicë në përputhje me ligjin nuk e mori shumicën e kërkuar dhe u miratua vendim për rishpalljen e thirrjes për zgjedhjen e Kryetarit të Gjykatës Themelore Vinicë.

Back to top button
Close
Close