0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Gjobë prej 50.000 eurove për SASA-n, 15.000 euro për personin përgjegjës dhe zbatimin e masave pas derdhjes të mbeturinave

Pasi inspektori i ekonomisë së ujërave i Inspektoratit shtetëror të Mjedisit Jetësor, gjatë inspektimit, konstatoi shkelje të ligjit, propozoi një procedurë të ndërmjetësimit, personi juridik Miniera SASA dhe Inspektorati Shtetëror i Mjedisit Jetësor lidhën marrëveshje për pagimin e një gjobe me detyrim për zbatimin e nëntë masave me ndërmjetësim të Komisionit për marrëveshje të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close