EvropëEvropë.Portal

Gjithsej 800 raste të reja të koronavirusit në Ukrainë vdiqën 27 persona

Në Ukrainë janë konfirmuar edhe 800 raste të koronavirusit, me çka numri i tërësishëm  i të infektuarve arriti 52.843 tregoi sot Ministria e Shëndetësisë në vend.

Kiev, 11 korrik 2020 (MIA) – Në Ukrainë janë konfirmuar edhe 800 raste të koronavirusit, me çka numri i tërësishëm  i të infektuarve arriti 52.843 tregoi sot Ministria e Shëndetësisë në vend.

Ministri i Shëndetësisë Meksim Stepanov në brifing  informon se  koronavirusi është konfirmuar te 53 fëmijë dhe 48 punonjës shëndetësor.

Në 24 orët e fundit kanë vdekur edhe 27 pacientë, me çka numri i tërësishëm i rasteve të vdekjes arriti 1.372. sa/

Таг
Back to top button
Close
Close