EvropëEvropë.Portal

Gjithsej 618 të sapoinfektuar me koronavirusin në Finlandë

Në Finlandë në 24 orët e fundit janë regjistruar 618 raste të reja të koronavirusit, më së shumti për një ditë nga fillimi i pandemisë, publikoi instituti  finlandez për shëndet publik dhe zhvillim social.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close