0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalPolitikëShkupVideoVideo deklaratë

Gjithsej 1.000 amvisëri të reja do të përfshihen në ngrohjen e qytetit me zgjerimin e rrjetit të ujit të ngrohtë në Komunën e Gazi Babës

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski kryen inspektimin e disa projekteve që realizohen në këtë komunë mes të cilave edhe ndërlidhjen e 1.000 amvisërive nga Hipodrom 1 dhe Hipodrom 2, në rrjetin e qytetit për ujë të ngrohtë, investim  e vlerë prej 600.000 euro.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close