BotëBotë.PortalKorrespondentë Botë

Gjiganti amerikan i shitjes me pakicë “Sirs” mbyll një të tretën e dyqaneve të tij

Kompania amerikane "Transform Holdko", pronar i "Sirs" dhe "Kejmart", mbyll 96 lokacione shitëse ose rreth një të tretën e të gjitha dyqaneve të saj  të dy gjigantëve të shitjes me pakicë.

Back to top button
Close
Close