EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Gjermanja Helga Shmid favorite për sekretare të përgjithshme të OSBE-së

- Diplomatja gjermane Helga Shmid është favorite kryesore për sekretare të re të përgjithshme të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), deklaroi ambasadori amerikan në atë organizatë ndërkombëtare Xhejms Gilmor.

Back to top button
Close
Close