0_Infopako.PortalGjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Komunikacioni nëpër rrugët e vendit po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë diku diku të lagështa. Reshje të borës ka në Kodrën e Diellit, Mavrovë, Strazhë dhe Presekë por për momentin nuk qëndron më gjatë në rrugë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close