BotëBotë.Portal

Gjashtë ditë me radhë protesta në Uashington, kundër racizmit dhe dhunës policore (video)

- Në Uashington sot, dita e gjashtë me radhë, po mbahen protesta kundër arbitraritetit dhe racizmit të policisë në SHBA.

Uashington, 3 qershor 2020 (MIA) – Në Uashington sot, dita e gjashtë me radhë, po mbahen protesta kundër arbitraritetit dhe racizmit të policisë në SHBA.

Një pjesë të protestës e quajtur “Jetët e zezakëve janë të rëndësishme – Nuk mund të marr frymë”, e ndoqi edhe korrespondenti i MIA-s nga Uashingtoni.

Протести против полициското самоволие и расизам на униформираните лица во САД. Настанот во Вашингтон ДЦ. “Блек лајвс метер!”

Posted by MИА.mk on Среда, 03 јуни 2020

Paraprakisht Pentagoni bëri të ditur se rreth 1.600 ushtarë amerikanë janë shpërndarë në rrethinën e Uashingtonit dhe gjenden në gjendje të “gatishmërisë së rritur”, por sipas informacioneve të fundit të Uollstrit xhurnall atyre iu është thënë që kthehen në shtëpitë e tyre. fc/

Back to top button
Close
Close