0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëPolitikëVideo deklaratë

Gir për MIA-n: Dëshiroj të dërgoj porosi të fuqishme se perspektiva evropiane e Maqedonisë së Veriut është e qartë dhe e pakontestueshme

Dëshiroj të dërgoj porosi të fuqishme se perspektiva evropiane, perspektiva e aderimit të Ballkanit Perëndimor, duke përfshirë edhe të Maqedonisë së Veriut, është e qartë dhe e pakontestueshme. Vitin e kaluar e kemi pasur Samitin në Zagreb, ku ky qëllim strategjik është përsëritur nga ana e liderëve, asgjë nuk ka ndryshuar. Maqedonia e Veriut me pozitën e saj gjeografike, me kulturën e saj, historinë, është vend evropian.

Back to top button
Close
Close