0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Gir me rastin e Ditës së Evropës: Nderim i përkushtimit, përgjegjësisë dhe solidaritetit

Derisa pandemia ka shkaktuar trazira në vendet anembanë globit, në të njëjtën kohë ajo na ka kujtuar dy gjëra thelbësore: që të gjithë jemi të ndërlidhur dhe se i kalojmë sfidat më së miri duke punuar së bashku, thotë euroambasadori Dejvid Gir në fjalimin e tij me rastin e 9 Majit – Ditës së Evropës.

Back to top button
Close
Close