0_Магазин.ПорталЗанимливости

Гинисов рекорд: Пингвинот Олде наполни 41 година

Видот, кој потекнува од Антарктикот и околните острови, обично живее само триесет години. „Целата зоолошка е горда на тивката и мирна Олде“, коментираат одговорните лица.

Back to top button
Close
Close