EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Gincburg: “Sputnik” është efektiv kundër llojeve të ndryshme të Kovid-19

Vaksina “Sputnik” e Rusisë është efektive kundër llojeve britanike, afrikano-jugore dhe braziliane të Kovid-19, deklaroi sot drejtori i Qendrës Kombëtare të Kërkimit për Epidemiologji dhe Mikrobiologji të Ministrisë ruse të Shëndetësisë “Gamallej”, Aleksandar Gincburg.

Back to top button
Close
Close