Дописници МКДОпштински вести

Гевгелискиот градоначалник немал судир на интереси при постапка за јавна набавка

Државната комисија за спречување корупција ја запре постапката оформена против гевгелискиот градоначалник Сашо Поцков за судир на интереси при спроведување на јавна набавка за осигурување на имот и вработени во локалната самоуправа во Гевгелија.

Back to top button
Close
Close