0_Магазин.ПорталЗанимливости

Германка добила на лото, но дознала неколку седмици подоцна

Добитничката, чие име не се споменува, купила лоз за 1,20 евра со претходно пополнети броеви. Но, го заборавила добитното ливче во својата чанта.

Back to top button
Close
Close