0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Gerberih: Me Francën harmonizohemi për politikën për Ballkanin Perëndimor

Gjermania dhe Franca bashkëpunojnë me vite të tëra në kuadër të BE-së. Harmonizohemi lidhur me politikën e Ballkanit Perëndimor, ndërsa qëllimi është i përbashkët - të mundësojmë së shpejti fillimin e negociatave aderuese për vendet e Ballkanit Perëndimor, deklaroi ambasadori gjerman Tomas Gerberih në Prilep gjatë përkujtimit të sotëm tek varrezat e qytetit për ushtarët e vdekur nga Lufta e Parë Botërore.

Back to top button
Close
Close