0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Gerberih konsideron se Maqedonia duhet të hapë negociata për në BE, për Timonie mbetet e rëndësishme lufta kundër korrupsionit

Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në  kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Porosit se vendi duhet t'i vazhdojë reformat, dhe në atë mënyrë t'i bind skeptikët se vendi i tyre është në BE. Ambasadori francez Kristijan Timonie, nga ana e tij, sërish porositi se qeverisja e së drejtës dhe lufta  me korrupsionin mbesin  prioritet i rëndësishëm.

Back to top button
Close
Close