СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Генералното собрание на ОН во септември ќе се одржи со физичко присуство на светските лидери

Организацијата на Обединетите нации одлучи да им дозволи на светските лидери да присуствуваат на годишниот состанок на Генералното собрание во септември, а оние кои нема да можат да го сторат тоа ќе можат да снимаат говори и да ги испраќаат и оваа година.

Back to top button
Close
Close