БалканБалкан.Портал

Генералниот директор на РТЦГ, Божидар Шундиќ поднесе оставка

Генералниот директор на Радио-телевизија на Црна Гора (РТЦГ), Божидар Шундиќ, го раскина договорот за вработување на позицијата прв човек на Националниот јавен сервис.

Back to top button
Close
Close