БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Генералниот директор на АД ЕСМ Ковачевски се обрати на првиот академски час на Машински факултет

Генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски денеска се обрати на првиот академски час на Машинскиот факултет во Скопје и ги поздрави бруцошите преку онлајн вклучување, согласно протоколите на Факултетот за почетокот на оваа учебна година.

Back to top button
Close
Close