Svet.SlajderЕвропа

Генерал Хоџиз: НАТО треба да го зголеми присуството во Црно Море

оранешниот командант на Вооружените сили на САД во Европа, генерал Бен Хоџиз изјави дека Западот треба да го зголеми присуството во Црно Море за да го „запре притисокот од Русија“

Back to top button
Close
Close