BotëSvet.Slajder

Gebrejesus bën thirrje për marrëveshje ndërkombëtare për gatishmëri dhe përgjigje ndaj pandemisë

Drejtori I përgjithshëm I Organizatës botërore të shëndetësisë (OBSH) Tedros Adhenom Gebrejesus sot bëri thirrje për fillim  të shpejtë të negociatave globale për arritje të marrëveshjes ndërkombëtare për gatishmëri dhe përgjigje ndaj pandemisë me Kovid-19.

Back to top button
Close
Close