EvropëSvet.Slajder

Gazprom dhe partnerët siguruan financim për përfundimin e ndërtimit të Rrjedhës veriore 2

Gazprom dhe partnerët e tij evropianë siguruan pothuajse njëqind për qind financim për përfundimin e ndërtimit të gaz sjellësit "Rrjedha veriore 2", i cili tani ka rrumbullaksuar mbështetje financiare për lëshimin në përdorim, njoftoi pres-shërbimi i kompanisë projektuese "Rrjedha veriore 2".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close