BotëBotë.Portal

Gazetarët dhe aktivistët në Stamboll kërkojnë drejtësi për Kashogin

Gazetarë dhe aktivistë për të drejtat e njeriut sot bënë thirrje në drejtësi për gazetarin saudit Xhamal Kashogi.

Back to top button
Close
Close