Botë

Gardian: Për tre vite kinezët kanë dëmtuar dhe shkatërruar mijëra xhami

Mijëra xhami janë shkatërruar dhe dëmtuar në vetëm tre vjet në provincën veriperëndimore të Kinës, Sinxhijang, ndërsa tani ka më pak se kurdoherë, shkruan Gardian.

Back to top button
Close
Close