0_Web_АктуелноБалканПолитика

Гардев: Позицијата на Бугарија за Северна Македонија треба да биде појасно соопштена и во ЕУ

Бугарската позиција за Република Северна Македонија треба да биде појасно соопштена со нашите партнери во Европската унија, изјави Димитар Гардев, меѓународен секретар на „Има таков народ“ (ИТН), по разговорите со „БСП за Бугарија“на тема „Надворешна политика“.

Back to top button
Close
Close