0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Gara e dytë dytë ndërkombëtare për cilësinë e mjaltit “Tetovo honey Awards 2020”

Shoqatat "Qyteti i bletëve" dhe "Mjalti i Pollogut" në bashkëpunim me Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit në Universitetin e Tetovës, organizojnë garën e dytë ndërkombëtar të cilësisë së mjaltit "Tetovo honey Awards 2020" .

Back to top button
Close
Close