0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Galloni kryeredaktorja e re e Rojtersit, gruaja e parë në këtë pozitë të agjencisë më të vjetër në botë

Aleksandra Galloni do të bëhet kryeredaktorja dhe përgjegjësja kryesore e Rojtersit, gruaja e parë në këtë pozitë në historinë 170-vjeçare të kësaj agjencie.

Back to top button
Close
Close