БизнисБизнис.ПорталЕкономија

ГА-МА: Од вторник до четврток ограничени количини природен гас кон корисниците

Од вторник до четврток следната недела, односно од 27 до 29 октомври годинава, преку гасоводот ќе се транспортираат ограничени количини на природен гас кон корисниците, најави денска АД ГА-МА.

Back to top button
Close
Close