BotëSvet.Slajder

G-7 vitin e ardhshëm do të dhurojë një miliard vaksina kundër Kovid-19

G-7 vitin e ardhshëm do të dhurojë një miliard vaksina kundër Kovid-19 dhe do të bashkëpunojë me sektorin privat, me G-20 dhe me vendet e tjera, theksohet në pothuajse deklaratën e përfunduar nga samiti treditore në Kornvoll.

Back to top button
Close
Close