0_Sport,PortalFutboll

Futbollisti më i vjetër në botë është 74 vjeç

Egjiptiani, Ezeldin Bahader, i cili është 74 vjeç, dje zyrtarisht u bë futbollisti më i vjetër aktiv në botë dhe e mori çmimin për Librin e Rekordeve Gines.

Back to top button
Close
Close