0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Fushatë për promovim të çiklizmit në Shkup

Në disa lokacione në Shkup këto ditë janë vendosur bilborde të cilat I nxisin qytetarët ta zgjedhin biçikletën si mjet më të shëndoshë, më të shpejtë dhe më të mençur transportues në mjedis urban.

Back to top button
Close
Close