Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Fushatë edukative kundër përdorimit të mjeteve piroteknike

Nëpunësit policorë nga Sektori për parandalim dhe vullnetarë të Kryqit të Kuq kryejnë ligjërata edukative për rreziqe nga përdorimi i mjeteve pirroteknike në shkollat fillore në Strugë.

Back to top button
Close
Close