Sektori civilShoqëri

Fushatë “Ballkani i bashkuar për ajër të pastër”: Duam të thithim ajër të pastër!

– Nevoja që të thithim ajër të pastër dhe ajër të shëndoshë i bashkoi organizatat, ekspertët, por edhe individë të caktuar në luftën e bazuar në solidaritet në kuadër të fushatës “Ballkan i bashkuar për ajër të pastër”.

Back to top button
Close
Close