BotëBotë.Portal

Funksionarë të lartë të SHBA-së kërkojnë nga Trampi të njoh Guaidon për president të përkohshëm të Venezuelës

Guvernatori i Floridës dhe një pjesë e kongresmenëve republikan të këtij shteti amerikan ka kërkuar nga presidenti Donald Tramp të pranojë Huan Guaidon për president të përkohshëm të Venezuelës.

Back to top button
Close
Close