BotëBotë.Portal

Fundoset një anije ushtarake amerikane në Atlantik

Komanda jugore e forcave detare të SHBA-së konfirmoi se anijet ushtarake "Fridom USS Detroit" është fundosur në pjesën perëndimore të Atlantikut.

Uashington, 8 dhjetor 2019 (MIA) – Komanda jugore e forcave detare të SHBA-së konfirmoi se anijet ushtarake “Fridom USS Detroit” është fundosur në pjesën perëndimore të Atlantikut.

Anija është fundosur gjatë si sistemimit në rajonin e përgjegjësisë së Komandës jugore të forcave detare të SHBA-së.

Anija tani paraqet rrezik për lundrim në atë pjesë të oqeanit.

Supozohet se në anije paraprakisht ka shpërthyer zjarr dhe se anëtarët e bordit e kanë braktisur.

Anijet janë të armatosura me topa të kalibrit 57 milimetra, raketa antiajrore, helikopterë dhe fluturake pa pilot të tipit MK-8. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close