0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiTemë

Fundjavë pa TVSH, tre ditë për blerje të prodhimeve vendore, shërbime dhe IT pajisje

Filloi fundjava pa TVSH, masa nga pakoja e katërt e masave antikrizë. Qytetarët për qarkullimin që do ta bëjnë në këto tre ditë nga fundjava e vazhduar për prodhime dhe shërbime vendore, kompjuterë dhe IT pajisje do të marrin kthim të plotë të TVSH-së së paguar.

Back to top button
Close
Close