0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

„Фронт 21/42“ се приклучи на барањата на европските НВО да не се финансира изградба на нови хидроцентрали

Еколошко здружение на граѓани „Фронт 21/42“ се приклучува кон манифестот потпишан од над 150 европски невладини организации со кој се бара од Европската Унија, Европската инвестициска банка (ЕИБ) и Европскиот Парламент, да запре поддршката и финансирањето на нови хидроцентрали, информираат од здружението.

Back to top button
Close
Close