0_Web_AktualeBotëSvet.Slajder

“Fridom Haus”: Gjatë kohës së pandemisë, vazhdoi rënia e demokracisë në botë

Pandemia e Kovid-19 ka thelluar krizën e demokracisë në të gjithë botën, duke lejuar autoritetet të pengojnë zgjedhjet, të heshtin kritikët dhe mediat, të dobësojnë institucionet kryesore dhe të minojnë nevojën për mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe shëndetit publik, thuhet sipas raportit të fundit të "Fridom Haus", i titulluar "Demokracia gjatë kohës së karantinës".

Back to top button
Close
Close