Дописници СветЕвропа

Француски план за поддршка на економијата за време на кризата со Ковид-19

Францускиот план за поддршка на економијата предвидува 300 милијарди евра на кредити, во момент кога пет милиони вработените се наоѓаат на работ на парцијална невработеност, јави дописникот на МИА.

Back to top button
Close
Close