ЕвропаЕвропа.Портал

Француската Влада со 42 милијарди евра буџетски средства ќе ја поттикнува економијата

Француската Влада денеска го претстави предлог буџетопт за 2021 година, со кој се предвидуваат 42 милијарди евра поддршка за економијата поради пандемијата со новиот коронавирус

Back to top button
Close
Close