ЕвропаСвет.Слајдер

Француската држава треба да плати 10 милиони евра поради непреземање мерки против загадување на воздухот

Државниот совет на Франција денеска ја казни државата со 10 милиони евра бидејќи не презела доволно мерки мерки за подобрување на квалитетот на воздухот во одредени делови на земјата, јави дописникот на МИА

Back to top button
Close
Close