0_Web_АктуелноЕвропаЕвропа.Портал

Франција се затвора поради Ковид-19, нема влез во земјата

Според новите мерки за карантин, кои од денеска стапуваат во сила и ќе траат до 1 декември, границите на Франција ќе бидат затворени за сите земји кои не се членки на ЕУ.

Back to top button
Close
Close