EvropëEvropë.Portal

Francë: Rusia paraqet kërcënim për sigurinë kibernetike të NATO-s

Ministri francez për Evropë dhe Punë të Brendshme Zhan-Iv Le Drian pohon se veprimet e Rusisë paraqesin kërcënim për vendet e NATO-s.

Paris, 12 dhjetor 2019 (MIA) – Ministri francez për Evropë dhe Punë të Brendshme Zhan-Iv Le Drian pohon se veprimet e Rusisë paraqesin kërcënim për vendet e NATO-s.

“Është e qartë se Rusia paraqet kërcënim për NATO-n. Kjo vërehet veçanërisht në fushën e sigurisë kibernetike. Rusia, gjithashtu, mund të paraqesë rrezik edhe për vendet fqinje, që mund të vërehet nga kriza ukrainase”, deklaroi ministri francez Le Drian.

Таг
Back to top button
Close
Close