0_Web_AktualeEvropëEvropë.Portal

Franca mbyllet për shkak të Kovid-19, nuk ka hyrje në vend

Sipas masave të reja për karantinë, të cilat prej sot hyjnë në fuqi dhe do të zgjasin deri më 1 nëntor, kufijtë e Francës do të mbyllen për të gjitha vendet të cilat nuk janë anëtare të BE-së.

Back to top button
Close
Close