EvropëEvropë.Portal

Franca kërkoi të vendosen sanksione kundër Rusisë për shkak të Navallnit dhe protestave

Ministri francez i Punëve të Jashtme, Zhan Iv le Drijan sot deklaroi se arrestimi i më shumë se 3.000 njerëzve gjatë kohës së protestës për përkrahje të liderit opozitar rus, Aleksej Navallni e ka rrezikuar sundimin e së drejtës dhe bëri thirrje që të vendosen sanksione kundër Rusisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close