EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Franca i mbylli kufijtë për udhëtarët të cilët nuk janë nga BE-ja

Franca ka vendosur kufizime të reja epidemike në kufi dhe sërish shmangu vendosje të përfshirjes së tërë territorit.

Back to top button
Close
Close